Integratie van communicatie in omgeving - Lumacsigns

Gedreven door een passie voor architectuur en design adviseert, ontwerpt en realiseert LUMAC Signs meerwaarde door integratie van communicatie en signalisatie in een omgeving, zowel indoor als outdoor. Onze activiteiten situeren zich in 6 deelgebieden.

Sign expertises

Interieur communicatie / Indoor signalisatie
Van de ontwikkeling van creatieve POS-oplossingen, de integratie van uw identiteit in uw bedrijfsgebouw tot het design van complete retailruimtes en beursstanden in functie van uw corporate identity. Communicatie met uw doelgroep is steeds het uitgangspunt in onze creaties.

Exterieur communicatie / Outdoor signalisatie
Op esthetische wijze visuele buitensignalisatie ontwerpen met respect voor de architecturale waarde van het gebouw en de omgeving. Communicatie met stopping power.

Wayfinding
Richting geven aan mensen in beweging door binnen- en buitenbewegwijzering, display- en signalisatiesystemen. Circulatie- en signalisatiestudies liggen aan de basis van het ontwerp.

Kunst & musea
Meedenken met musea, curatoren en kunstenaars om een coherent tentoonstellingsconcept vorm te geven. Artistiek aanvoelen en begrip van de unieke kunsttaal dragen ertoe bij dat de communicatie naadloos aansluit bij het totaalconcept.

In store & retail concepten
Ook op zoek naar een unieke ervaring, gevoel en emotie? Creëer een unieke winkelbeleving door communicatie en digitale signage te integreren in uw concept! Met heldere in-store concepten communiceren we perfect uw merk of product. Permanent of tijdelijk. Wij ontwikkelen deze in-store concepten van ontwerp tot en met realisatie.

Stand & eventprojecten
Met de nodige expertise uw identiteit vertalen in een beursstand die bij de klant een onuitwisbare indruk nalaat. Ontwerp en realisatie van een onvergetelijk event- of beursdeelname, zowel voor u als voor de bezoeker. Wij maken met andere woorden uw product, dienst of imago tastbaar in een unieke ruimte.

Fleet
Het wagenpark is een belangrijk en niet te onderschatten visitekaartje van uw onderneming. Fleetmarking zorgt mee voor een sterke uitstraling als bedrijf of organisatie en maakt het plaatje af van de totale bedrijfsvoering. Bij de ontwikkeling van het ontwerp beogen we steeds een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat.

Een dynamisch en gedreven team is doorheen het ganse traject uw gids.
Pieter Claerhout Koen Van Damme Ben Buys  Sam Wulleman Tom Van de Velde

Pieter Claerhout, Koen Van Damme, Ben Buys, Sam Wulleman, Tom Van de Velde